Mit sportoljak? Adatok lent.
Figyelj, te mondtad hogy nőies vagy, nem kövér, Ezek után maximum azért néznek, hogy de jó nő. :) Amúgy meg olyan hatalmas emberek járnak oda, hogy előbb néznék meg őket, mint téged. Csak egy a különbség: ők tenni akarnak azért, hogy kicsit kisebbek legyenek, te pedig másokkal foglalkozol. Én is nagyon gátlásos vagyok, a barátomnak minden évben hetekig kell "udvarolnia" hogy kidugjam az orrom a strandra, de csak el kell határozni. Én 3 éve járok hobbi szinten úszni, és hidd el, hogy senki nem leseget senkit. Sőt, mikor látnának? Kijössz törölközőben, ledobod a padra, a vízben úszol. Akkor csak a fejedet látják. :) Aztán kijössz, törölköző, és legközelebb ruhában mész ki. Nincs ott semmi gond, hidd el. :)
Azért beszéltem eddig az úszásról, mert szerintem az az egyik legjobb sport. Minden izmodat megmozgatja, és számodra azért is lenne különösen jó, mert gerincferdülésed van. Az úszás pedig köztudottan jótékony hatással van a gerincre, minden orvos javasolja gerincproblémákra.
Esetleg tapasztald ki, hogy mikor vannak kevsebben az uszodában. Pl. most nyáron délelőtt 10-11 körül nálunk (megyeszékhely) elég kevesen vannak, míg kb. 2 órától beindulnak az edzések és tömve van az uszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!