Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A biciklizéstől vastagabb...

A biciklizéstől vastagabb lesz a vádlim?

Figyelt kérdés
2008. máj. 14. 13:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én rengeteget tekerek binyóval, de a vádlim nem lett vastagabb. Mondjuk nem is ez volt a célom. A fenekem és a combom viszont kissebb ill vékonyabb lett. Vagyis inkább eltűnt róla a zsír. A vádlit is szákásítja.
2008. máj. 14. 14:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A vádlit a legnehezebb vastagabbá tenni, mert az egyik legtöbbet használt izmunk, meg az alkar ilyen. Ezért igencsak terhelni, kell, hogy növekedésnek induljon. Ezért edzőterembe sok-sok vádligépezés. Otthon annyit tudsz tenni, hogy a kezedbe, vagy a válladra veszel amennyi sulyt csak birsz, lábujheggyel felállsz valami magasabbra, hogy a sarkad ne érjen le, és pipiskedsz. Meg lábujjhegyen járkálsz. Biciklizéstől sok év, meg rengeteg kilóméter után lesz esetleg valamivel vastagabb.
2008. máj. 15. 01:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Biciklizéstől nemnagyon lesz vastagabb a vádlid.

Én már egy jó ideje kerékpárversenyző vagyok és inkább vékonyodott, mint vastagodott...

Ez attól függ, hogy pörgetsz, vagy inkább izomból mész...

Pörgetéssel szálkásodsz, ha viszont izomból mész, akkor esetleg... bár messzire nem jutsz.

2008. máj. 17. 00:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
asszem a mászástól izmosodik a vádli
2009. jan. 25. 21:59
 5/8 anonim válasza:
én tavasztól szoktam nyár végéig bicajozni hobbi szerűen egykerék stb és elégkemény a vádlim
2010. márc. 18. 19:17
 6/8 anonim válasza:

mászástól tényleg

én egy nyáron át jártam mászni néha (falon)

és hát eléggé vastagabb lett

2010. júl. 9. 20:36
 7/8 anonim válasza:
12 órákat állok egy gyárban. Na attól vastagodik a vádli.
2011. júl. 16. 08:59
 8/8 anonim válasza:
A vádlid nem fog vastagodni, csak szálkásabb lesz és látszani fog rajta hogy karban van tartva, egyébként hosszabb távon a comb izomtömege nő meg, és szép formás lábakat ad!
2011. szept. 30. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!