Van olyan, aki ismeri a DANCE MOMS nevű amerikai sorozatot?
Nekem nagyon tetszik, és kiváncsi lennék, hogy más hogy van vele. Meg az is érdekelne, hogy milyen fajta tánc az, amit ők táncolnak.
http://www.youtube.com/watch?v=mhdTPpP6xiA
Én is nagyon szeretem, mert egy olyan sorozat, aminek van történése, de a hangsúly a táncon van.
A lányok mindig másfélét táncolnak, de szerintem legtöbbször a jazz, balett, és jazzbalettes mozgásokat használják fel. De több akrobatikus elem is van benne. Szerintem Christi egy kicsit túl dramatizálja az egészet, de a Lánya Chloe nagyon ügyes.
Személyes kedvencem Brooke, mert szerintem ő ad legtöbbet a táncért, és lehet, hogy Maddie tehetségesebb, de Neki néha fontosabb, hogy nyerjen :/ Meg hát Brooke egyszer táncolt a saját dalára, ami nem semmi
Én imádom,a kedvenc TV-mûsorom!!!!
Az én legnagyobb kedvencem talán Mackenzie,mert nagyon igyekszik,és nagyon ügyes! Nekem egyszerûen nagyon szimpatikus!
Amit õk táncolnak az magába foglalja: a hip hop-ot,a jazz-t,a kortárs táncot,a balettet,a step-et,az akrobatikát,a gimnasztikát.....kb ezek!
Nagyon sok stílust foglal magába az,amit õk csinálnak,de az egésznek az alapja a hajlékonyság.Egyébként én szerintem is Christi a drámakirálynõ,de a jelenetek nagyrészt meg vannak rendezve!
Mindenesetre én imádom a show-t,tényleg a kedvencem,teljesen rá vagyok kattanva!!!:-P<3<3<3<3:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!