Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van olyan, aki ismeri a DANCE...

Van olyan, aki ismeri a DANCE MOMS nevű amerikai sorozatot?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon tetszik, és kiváncsi lennék, hogy más hogy van vele. Meg az is érdekelne, hogy milyen fajta tánc az, amit ők táncolnak.

http://www.youtube.com/watch?v=mhdTPpP6xiA

2012. szept. 4. 15:10
 1/5 buborékosvíz válasza:

Én is nagyon szeretem, mert egy olyan sorozat, aminek van történése, de a hangsúly a táncon van.

A lányok mindig másfélét táncolnak, de szerintem legtöbbször a jazz, balett, és jazzbalettes mozgásokat használják fel. De több akrobatikus elem is van benne. Szerintem Christi egy kicsit túl dramatizálja az egészet, de a Lánya Chloe nagyon ügyes.

Személyes kedvencem Brooke, mert szerintem ő ad legtöbbet a táncért, és lehet, hogy Maddie tehetségesebb, de Neki néha fontosabb, hogy nyerjen :/ Meg hát Brooke egyszer táncolt a saját dalára, ami nem semmi

2014. dec. 25. 21:37
 2/5 anonim válasza:

Én imádom,a kedvenc TV-mûsorom!!!!

Az én legnagyobb kedvencem talán Mackenzie,mert nagyon igyekszik,és nagyon ügyes! Nekem egyszerûen nagyon szimpatikus!

Amit õk táncolnak az magába foglalja: a hip hop-ot,a jazz-t,a kortárs táncot,a balettet,a step-et,az akrobatikát,a gimnasztikát.....kb ezek!

Nagyon sok stílust foglal magába az,amit õk csinálnak,de az egésznek az alapja a hajlékonyság.Egyébként én szerintem is Christi a drámakirálynõ,de a jelenetek nagyrészt meg vannak rendezve!

Mindenesetre én imádom a show-t,tényleg a kedvencem,teljesen rá vagyok kattanva!!!:-P<3<3<3<3:-D

2015. jún. 4. 13:53
 3/5 anonim válasza:
A kedvenc sorozatom. Imádom. Mackenzie és Maddie a kedvencem
2015. júl. 10. 16:00
 4/5 Enyedi Dorina válasza:
Hol szoktátok nézni? Neten nem igazán találom
2016. jan. 31. 12:47
 5/5 Fehér Niki 1224 válasza:
Én nagyon imádom, nekem Maddie meg Mackenzie a kedvencem. Én neten szoktam angolul nézni de ha jól láttam magyar felirattal is van.
2017. jan. 13. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!