Most lettem gimnazista és heti kettő órát kötelező külön sportfoglalkozáson kell résztvennünk. Tipp?
Imádok lovagolni, viszont pesti vagyok és csak viséken szoktam lovagolni amikor ott vagyok, de ez így van már négy éve. Azonban nem tudok így lemenni lovagolni, szóval választanom kell egy másik sportot. Van valakinek valamilyen ötlete, hogy mit válaszak? Nagyon megköszönném a segítségeteket!
15/L
Kettlebellt lányként nem ajánlom, kettlebelles lányoktól mèg most elnézést kérek :)
Ha van hozzá kedved valami harcművészetet ajánlok, ha heti 2x csinálod akkor pl taekwondóval meg lennél elégedve. Nem egy veled egykorú lányt ismerek, aki jár , és még fiúk is vannak, akik nem b*zis hajú puhapötsök.. Hajlékonyabb leszel tőle, és tényleg sok a pozitív hatása :).
Ha valami kevésbé megerőltetőre gondolsz akkor a ping pongot ajánlom. Hamar lehet fejlődni, és társaságokban tök jó ha játszotok, és leesik a fiúk álla, hogy mennyire jól tolod :P
Majd írj, hogy választottál!
17F
15 éves lányka nem hiszem, hogy élvezetesnek találná egy súlygolyó emelgetését, és azt sem hiszem hogy izmot szeretne építeni, ámde hm/ks el meg is tudná magát védeni, ami abban a korbán nem hátrány.
Én is elkezdtem kettlebellezni, és nálunk nincsenek lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!