Hogyan tudnék a leghatásosabban mellizomra gyurni?
Figyelt kérdés
Kérnék ötleteket 15 éves vagyok 160cm 45 kg és edig fekvel sulyoztam és inkább ezt is folytatnám csak nem tudom hogyan menyit kg és hányszor emeljek é persze hány naponta edig ugy sulyoztam hogy 25 kg ot fekvel nyomta minden este 10-es ével 10 lenyomtam 3 perc pihi aztán megint tiz amig nem lett meg az ötven na valami jo javaslatok köszi szépen elöre is!2012. szept. 3. 15:42
1/1 anonim válasza:
Nem jó így. Egy héten egyszer eddz mellre, de akkor keményen. És akkora súly kell, amivel éppen megy szabályosan a 8-10 immétlés.
Itt van egy jobb edzésterv, de az oldalon találsz még néhányat:
A legfontosabb viszont az étrend lesz, legyen tömegnövelő étrended.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!