Szerintetek ez belefér majd? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ezen a héten lesz a szülinapom, szerdán. Mivel már több mint fél éve figyelek az egészséges táplálkozásra és étrendre, rendszeresen sportolok(heti 4x1óra intenzív torna) úgy gondoltam ennék egy jó pizzát(4sajtosat, az a kedvencem:D) mivel már rég ettem ilyet. Szerintetek ez belefér, nem borítja "fel a rendet"?És mivel szombaton tartjuk majd szülinapom és dobos tortám lesz, ugye abból is ehetek azért 1-2szeletet? Előre is köszönöm a válaszokat :) (Amúgy 17/L 174cm 63kg)2012. szept. 2. 12:05
1/3 anonim válasza:
figyelj mivel nem profi vagy azért megengedheted magadnak nyilván mivel már hozzászoktál ahhoz az életmódhoz nyilván nem esel vissza..de egyél nyugodtan :)
hobbiszinten belefér,de ne legyen rendszeres ha eredményeket akarsz..
2/3 anonim válasza:
Azt hiszem pont itt olvastam egy felhasználó "tesztjét", hogy 5 napig összesen 17.000kcal-t fogyasztott, hogy utána járjon ezeknek a legendáknak, hogy "jajjj megettem egy tábla csokit és már meg is látszik rajtam". Az eredmény az lett, hogy többet járt "nagy dolog" miatt a WC-re és pár gramm jött fel rá. És ez napokon át volt EXTRÉM mennyiségű cukorral és egyéb szénhidrátokkal. Úgyhogy előre is kellemes szülinapozást, nyugodtan egyél bűntudat nélkül, ennyi belefér! :)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ!!!!:)
2012. szept. 4. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!