Most aki nem szeret/tud futni, annak már nem is lehet szép hasa?
Én nem tudok futni, sose bírtam, pedig régebben nem is volt rajtam ez az 5 kg plusz mint most. :S Akkor már nem is fog ez lemenni? Mindenhol azt olvasom hogy a zsírégetés futással indul meg, és utána érdemes hasra (is) dolgozni.
Bringázni viszont szeretek és úszni is. Van görkorim is. Valamelyik nem jó helyette?
Ha nem szeretsz futni, próbál ki az alábbiakat:
1) ugrálókötél: az egyik legolcsóbb sport. :) Itt van néhány gyakorlat:
http://www.youtube.com/watch?v=ZX-NdILjBWY
A legjobb ugrálókötél a gyorsan húzó "kábeles", ebből egyszerű és nagyszerű a 2000 forintba kerülő Everlast Speed, pl. itt:
Tölts le okostelefonra egy bokszórát, állíts be mondjuk 12x3 percet 1 perc szünetekkel, és ugrabugrálj. :))
2) Konditeremben elliptikus tréner, ez egy ilyen masina:
Ez is felviszi rendesen a pulzusodat és erősít is, de nem zötykölődsz közben (ha utálsz futni).
A görkorival sajnos nagyon nehéz olyan sebességet elérni ebben az országban, hogy komoly edzésnek lehessen betudni (normális pálya vagy sík terep kellene hozzá). A bringázás jó, ha gyorsan tekersz és sokat, és nem zavar, hogy donga lábaid lesznek tőle. :))) Az úszás kiváló, ha tudod kényszeríteni magadat, hogy heti 3x elmenj úszni, és ott tisztességes mennyiséget ússz (>1 km).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!