Hogyan lehet ezt megcsinálni?
Teljes bőrplasztika, zenészcsalád, sok pénz.
(kattints a linkedre)
Mondom kattints a linkedre te idióta! Átirányít az oldal, a teljes fórumthread jön be, tehát nem tudni, melyik képre is céloztál!
Gondolkozzál, mielőtt pofázol, hülyegyerek.
20-szor rákattintok, még is az jön be nekem.
???????
Átirányítási figyelmeztetés
Az oldal, amelyen tartózkodott, a(z) [link] webcímre próbálja átirányítani a böngészőjét.
Ha nem kívánja megnyitni az oldalt, visszatérhet az előző oldalra.
Kívánt kép -> jobb gomb -> kép megjelentése -> .jpg végű linket berakod -> mindenki boldog.
Gondolom úgy csináltad, hogy rákerestél a gugliban, rámentél a képre, és a kis képablakos linket raktad be. Na az másnál nem működik egy ideje.
Bocsánatot kérek, de nem tudhatom, hogy másnak nem jelenik meg. Tessék erre gondoltam:
a kamera rögzítve van a dönthető színpadhoz,tehát a látvány vízszintben marad,miközben a talaj megdől.
a másik verzió amit láttam,hogy pánt volt a színpadon,és ennél a résznél egyszerűen beakasztotta a lábát a táncos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!