13 évesen késő elkezdeni mazsorettezni?
Kedves kérdező. Elkezdeni még ebben a korban nem késő bár az az igazi, ha már 5-6 évesen elkezdenek a lányok mazsorettet tanulni...ha kitartó és szorgalmas vagy továbbá van érzéked hozzá és jó tanárt fogsz ki bármi lehetséges... megkérdezhetem, hogy melyik városban laksz???
Kedves kommentelő...nem büszkélkednék, hogy idős férfiak is "mazsoretteznek" mélységesen szégyelje el magát az a tanár aki ebben partner szégyent hoz a mazsorett műfajra !!!!!!!!
ha akarsz menni versenyre is akkor késő. mert vannak korcsoportok. és elvárások.
én 6 éve mazsorettezek 6 évesen kezdtem. :) és most van 5 csoport annál a mazsorett egyesületnél ahol én táncolok és a legfiatalabbak 3-4 évesek.
a mazsorett tanárt kérdezd meg. ő tudja. a barátnőm is akart mazsorettezni és 12 éves de a tanárom nem tudta berakni emrt lehetetlen 6 évet betanulni. de ha a mazsorett csoport most alakult 1-2 éve van esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!