Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzés után Full Force:Super...

Edzés után Full Force:Super Crab Fast a turmixba?

Figyelt kérdés
Szerintetek megéri vagy feleselges?
2012. aug. 26. 12:33
 1/10 dirtboy ***** válasza:
én dextrózt használtam mindig is,egyébként próbáld ki milyen nagy különbséget nem fogsz tapasztalni,max nem telít úgy mint a sima dextróz.
2012. aug. 26. 12:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem felesleges, sőt! De nem mindegy, hogy a turmix alatt fehérjét vagy tömegnövelőt értesz.
2012. aug. 26. 12:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Fehérje és valami szénhidrát. A dextrózról sok rosszat hallottam. Persze Vitargora nincs pénzem, szóval ezt a SCF-ot néztem ki.
2012. aug. 26. 12:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Én most maltodextrint használok. Scf-nak kb 90%-a dextróz, de attól még jó lehet.
2012. aug. 26. 12:43
 5/10 anonim ***** válasza:
mehet
2012. aug. 26. 13:27
 6/10 anonim ***** válasza:

Clint valóban azt írta hogy 90%-a dextróz, mert hogy egyik ott dolgozó ismerőse (ahol készítik azt a terméket) elmondása szerint csak különböző alapanyagok hozzáadásával érik el a lisztes állagot, de am cukor.

Én inkább a leírásnak, a shop.builder-nek, és az érzetnek hiszek. (100-120g-ot is megihatok egyszerre a SCF-ból, ugyanennyi dextróztól fejre állnék.)

2012. aug. 26. 16:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Super Crab Fast 1.700Ft/kg a kisker. ára.

A Vitargonak 5.000 - 6.000Ft/kg a kisker ára!!!

Szerinted a Super Crab Fast-ben akkor ebből az anyagból mennyi lehet benne?!?! Sacc/kb egy morzsányi. Ne legyünk már ennyire naívak?

2012. aug. 26. 19:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Clint véleméyét osztom. Ebben 90% dextróz lehet. De remélhetőleg a hazai törvények elkészülnek amelyben végre a gyártókat kötelezni lehet arra, hogy mátrix esetén %-osan adják meg miből is áll a termék. Addig ez egy lutri.
2012. aug. 26. 19:33
 9/10 dirtboy ***** válasza:

jól elvagy tok hogy most dextróz vagy vitargóból van több de elvileg amit elsőnek írnak abból kell a legtöbbnek lennie és az nem a vitargo,nem a dextróz hanem waxy maize.

most indulhat arról a vita hogy mennyi lehet benne a waxy maize.

2012. aug. 26. 19:35
 10/10 anonim ***** válasza:

A vitargo kiskerára azért 5-6ezer, mert a Scitec a kizárólagos magyar forgalmazó, és annyiért adja, amennyiért nem szégyenli.

Mellesleg az eredeti svéd vitargo kb 2000/kilóra jön ki, kiskeráron. és ebben benn van a szabadalom, a marketing, stb. Az előállítása nem kerül többe a maltodextrinnél.

2012. aug. 26. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!