Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nők! Ti melyik sportoz szereti...

Nők! Ti melyik sportoz szeretitek, és miért?

Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 00:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Röpi, bicó, foci. Én ezeket szeretem a legjobban.:) De pl bnőm síel,snowboardozik,teniszezik,rockyzik. A másik bnőm meg kosarazni szeret a legjobban.:D Szóval nem minden nő ugyanazokat szereti...
2009. júl. 25. 14:56
 2/5 anonim válasza:
Én is a kosárlabdát szeretem, bár az nem a legelőnyösebb, mert szélesíti a vállat meg a tenyeret elég naggyá teszi, úgyhogy abba is hagytam. Am. korizni szeretek még meg kondizni :)
2009. júl. 26. 16:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Én karatézok,aerobikozok :) de szeretek röpizni is :)
2009. júl. 27. 14:33
 4/5 anonim válasza:
8 éve kézilabdázom, nálam ez a favorit:) de szeretek teniszezni, biciklizni, strandröpizni és futni is :)
2009. aug. 3. 16:10
 5/5 anonim válasza:
Én úszni imádok a legjobban, talán a csillagjegyemmel magyarázható, hogy jól érzem magam a vízben. :) Régebben röplabdáztam, az is eléggé tetszett, ezen kívül szeretek aerobicozni is.
2009. aug. 3. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!