Mi a különbség az angol és a western lovaglás között?
Figyelt kérdés
Ha valaki western stílusban lovagol, és olyan iskolába megy ahol díjugratást tanulnak, akkor érdemes folytatni a western lovaglást, vagy jobb angolra váltani?2012. aug. 23. 22:39
1/6 anonim válasza:
Ki kell próbálnod , csak úgy tudhatod meg, hogy pontosan mik is a különbségek és melyiket szereted jobban. Az tény hogy aki egész életében westernezett annak először nagyon furcsa utánna az angol stilus, és mindez forditva is igaz. Van egy westernes ismerősöm aki profi szinten űzi a westernt viszont ha beleültetik az angol nyeregbe szinte azonnal leesik a lóról amint megugrik egy kicsit nagyobbat, szóval eléggé külön világ a kettő. Izlések és pofonok, nekem a western jobban tetszik, szerintem kényelmesebb,lazább és kinézetre sem utolsó. Azt azért hozzáfűzném hogy az angol stilust kicsit nehezebbnek találom mivel nekem kicsit merev az egész. Attól függ mit akarsz de ha már belekezdtél a westernbe akkor maradj ott szerintem, kivéve ha csak nem most fedezted fel hogy az angol a neked való.
2/6 A kérdező kommentje:
Én angolban lovagolok. Egyik ismerősöm lovagol westernben, és díjlovaglásra akar menni középiskolába.
2012. aug. 24. 09:30
3/6 A kérdező kommentje:
Küldenétek további válaszokat?
2012. aug. 30. 10:28
4/6 anonim válasza:
Ha sok ideje csinálja a westernt akkor nem éri meg, ha kb csak 1 éve akkor még megéri átmenni másik szakágba.
5/6 anonim válasza:
Kedves válaszadók!
Ha értenétek hozzá, nem lehetne szegénykének értelmes választ adni? Próbáld ki.. -.-""
Én tudok segíteni. :)
A western lovaglás az pl. olyan, mint a Cowboy filmekben. Nagyobb a nyereg, a sportok benne pl. a hordókerülés, a pleasure, stb.
Az angol típus az az elterjedtebb. Abba tartozik a díjlovaglás, az ugratás és a tereplovaglás. Ezt kéne inkább elkezdened, ha már lovagolni akarsz. Először ajánlatos így megtanulni, majd csak utána western-ben, mert teljesen más a kettő. Én angol lovagolok, és imádoom :)
Remélem segítettem, és bocs, de nagyon kiakadtam h nem lehet egy ilyen egyszerű kérdésre értelmesen válaszolni ha már ért hozzá valaki.
6/6 anonim válasza:
Már bocsi de ha itt tartunk elmondanád nekem a Ökörpofának az izét barnamártással és egy kis Gnocchival? (Kóstold meg, sok dolgot nem lehet elmondani ha nem próbálod ki) :D Nem akarlak megsérteni de szerinted te mondtál vmi újat a kérdezőnek? :) Ja és tényleg nem rosszindulatból mondom de nem ismersz szval kérlek amig én megadom a tisztelet addig te is add meg azzal hogy nem szólsz le akárkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!