Létezik olyan koskormányos bringa, amelynek az első villája teleszkópos? Úgy néztem, a klasszikus országútiaknak merev a villája, de lehet, hogy rosszul láttam?
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 07:19
1/2 anonim válasza:
Országúti bringát aszfaltra használják, oda minek teleszkóp?
Ciclocross bringa kicsit kavart műfaj, ugyanis "lightos" terepgumi + koskormány. Na ezzel be lehet menni erdőbe is, de nem árt tapasztalat hozzá. Ezeket a bringákat sem láttam még teleszkóppal. Teleszkóp csak komolyabb terepre kell, de oda akkor meg miért koskormány? :S
ui.: Biztos van olyan bringa amiről kérdeztél, de nem hiszem hogy így szettben lehetne olyat megvenni, inkább csak magának barkácsolhatta össze az illető. Szerintem ez olyan mint levest villával.
2/2 A kérdező kommentje:
Az első teló azért kell, mert a budapesti bringautak különben tönkreverik mind a bicót, mind a legbecsesebb koronaékszereimet. ;-) A koskormány pedig azért, mert van pár hely, ahol lehet gyorsabban rakni, amit viszont könnyebb "begörbülve" megtenni. A cyclo-crossról hallottam már érintőlegesen, majd utánanézek. Kösz! :)
2009. júl. 24. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!