Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen OTTHONI mellgyakorlatok...

Prto3inVitez kérdése:

Milyen OTTHONI mellgyakorlatokat tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Az öcsém nem hisz el nekem semmit amióta megszivattam, de terembe se jár el velem, és itthon akar edzeni..Van 2db 10 kg-os egykezes súlyzója ill. francia rúd 23kg súllyal.Mit ajánlotok neki?
2012. aug. 21. 10:51
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
mellre: Fekvőtámasz és fekvenyomás!
2012. aug. 21. 10:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Fekvőtámasz, tolódzkodás, tárogatás, fekvenyomás egykezessel (mondjuk ehhez jó lenne egy pad is), áthúzás.

[link]

2012. aug. 21. 10:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Fekve nyomás, pozitív nyomás, tárogatás, fej mögött áthúzás és súlyzókkal kb. ennyit tud, súlyok nélkül, meg konkrétan mellre fekvő támasz széles kéztartással és tolodszkódás szintés széles tatással.
2012. aug. 21. 11:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Montez elmondta a lényeget:D Persze a többiek is jókat mondtak! Én személy szerint otthonra ezt ajánlanám: http://www.youtube.com/watch?v=jWc8gHlAkoM&feature=BFa&list=..

De mivel vannak súlyaitok ezért az előttem szólók féle megoldások tökéletesek!:D

2012. aug. 21. 13:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2012. aug. 21. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!