Prto3inVitez kérdése:
Milyen OTTHONI mellgyakorlatokat tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Az öcsém nem hisz el nekem semmit amióta megszivattam, de terembe se jár el velem, és itthon akar edzeni..Van 2db 10 kg-os egykezes súlyzója ill. francia rúd 23kg súllyal.Mit ajánlotok neki?2012. aug. 21. 10:51
1/5 anonim válasza:
mellre: Fekvőtámasz és fekvenyomás!
2/5 anonim válasza:
Fekvőtámasz, tolódzkodás, tárogatás, fekvenyomás egykezessel (mondjuk ehhez jó lenne egy pad is), áthúzás.
3/5 anonim válasza:
Fekve nyomás, pozitív nyomás, tárogatás, fej mögött áthúzás és súlyzókkal kb. ennyit tud, súlyok nélkül, meg konkrétan mellre fekvő támasz széles kéztartással és tolodszkódás szintés széles tatással.
4/5 anonim válasza:
Montez elmondta a lényeget:D Persze a többiek is jókat mondtak! Én személy szerint otthonra ezt ajánlanám: http://www.youtube.com/watch?v=jWc8gHlAkoM&feature=BFa&list=..
De mivel vannak súlyaitok ezért az előttem szólók féle megoldások tökéletesek!:D
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2012. aug. 21. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!