Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek mi az a max amit...

Szerintetek mi az a max amit kilehet hozni a testből kondizással + fegyencel naturálban étrend nélkül?

Figyelt kérdés

Ha lehetséges akkor egy linket is adjatok már a válaszhoz :)

+ azt megszeretném említeni hogy a genetikám az nagyon jó.

Már több mint egy év óta edzek ahogy a kérdésben leírtam ( és már a mellizom teljes látszódik nagyon is jól + kockahas is meg van a kar mérete is alakulgat meg még minden más :)csak kíváncsi vagy rá hogy mennyit tudok kihozni belőle étrend nélkül mert ha nem a legmegfelelőbb testalkatot ( ami számomra megfelelő ) akkor előbb utóbb el kell kezdenem az edzést étrendel.

Köszönöm a válaszokat előre is :)

16/F

2012. aug. 18. 12:57
 1/10 N0rbi04 ***** válasza:
Szerintem erő a lényeg. A többi majd jön hozzá. Kondizás szerintem felesleges fegyenc mellé. Inkább egyiket csináld teljes gőzzel. "Egy s*ggel nem lehet két lovat megülni." Fegyenc kevésbé látványos, viszont erőben szerintem gyorsabb a fejlődés. Kaja mindenképp kell. Én mondjuk étrendre sem figyelek annyira, mert nem vagyok hízékony. Mindenből fogyasztok bőséggel. Mondjuk zsírokat kerülöm ennyi.
2012. aug. 18. 13:05
 2/10 anonim ***** válasza:

Erre nincs konkrét válasz. Más emberek, más szokások, más kultúrák, ezekből mind-mind egyenesen következik, hogy mások az étkezési szokások.

Az pedig, hogy így első évben is relatív sokat fejlődtél rendes étrend nélkül, az még nem jelenti azt, hogy nagyon jó a genetikád, mert első évben valamennyire mindenki fejlődik.

2012. aug. 18. 13:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha súlyzós edzést is végzel, akkor sokat ki tudsz hozni a dologból, de ne számíts többre szálkásan, mint testmagasság-100 + pár kiló. Ez már egy Atletic kategória szintje. Naturálban ennyi az elérhető. Nézd meg Lénárd Lajost vagy Illés Norbit, ők, ha jól tudom naturálok, náluk nem leszel nagyobb kox nélkül.

De ehhez tökéletes étrend is kell, mert anélkül nem sokra mész.:)

2012. aug. 18. 13:08
 4/10 A kérdező kommentje:

akkor gondolom hogy egy ilyesmi testalkatot naturálba étrend nélkül soha a büdös életbe nem fogok elérni :D ?

[link]

2012. aug. 18. 13:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Étrend nélkül nem, amúgy pedig lehetséges.
2012. aug. 18. 13:43
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

vazze, azt hittem ennél jobb vagy már, csodagenetikájú barátom :D

ilyen testhez még gyúrni se kell...

2012. aug. 18. 13:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Ilyet biztos hogy nem. Sőt szerintem ezt megközelítőt se, annyira nincsen jó genetika. Főleg fegyencedzéssel.
2012. aug. 18. 13:58
 8/10 anonim ***** válasza:

ilyen testet naturálban nem érsz el, ha nincs szuper genetikád, nagyobbat meg kizárt. Szálkásan!

Aki szerint meg igen, az nyomjon fel magáról egy képet, hogy ő mit ért el, mert dumálni könnyű, hogy: áá simán megvan pár év alatt.

De ez óriási tévedés!

2012. aug. 18. 14:16
 9/10 anonim ***** válasza:
2012. aug. 18. 17:57
 10/10 anonim ***** válasza:

A tornászok kivételes genetikájúak, mivel csak azok jutnak el arra a szintre, de azok közül nem sok van aki nagyon izmos lenne. Legalábbis az én mércém szerint.

Nézd meg Berki Krisztiánt, nem sok izom van rajta. Ettől függetlenül a legnagyobb bajnok, elismerem, de nagyon sok van köztük, akiknél simán izmosabb vagykn naturálban és én még hol vagyok a koxosokhoz.:)

2012. aug. 18. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!