Ez lehetséges szteroid nélkül? Vélemény?
Ezt az eredményt szteroid nélkül el lehet érni? Ha igen, kb. hány év? Illetve, gondolom ha valaki hobbiként eddz, csak, hogy jobban "nézzen" ki, akkor egyáltalán nem érdemes szteroidhoz nyúlni, úgy hallottam elég komoly károsodást okoz a szervezetben a későbbiekben, nem?
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=4aGBZWF-Xcc&feature=fvwp
ahogy nézem versenyen is indult.
akkor meg minek hátráltatná magát azzal,hogy ő nem tol semmit,mikor rajta kívül a 99.9% tol.
naná,hogy kokszol.
Nincs olyan, hogy naturál verseny. Van az Atletic kategória és kész. Abban van egy súlyhatár: testmagasság-100+3 kg. Aki ebbe nem fér bele az mehet a nagyok közé, de senkit nem érdekel, hogy miként (koxal avagy sem) hozza a formát.
Nagyon szuper genetikával esetleg lehetséges, de ilyen nem sok ember van. Majd rájöttök 10 év múlva (én is rájöttem), hogy nem lehet brutál szálka testet elérni nagyobb tömeggel naturálban. Ha kell küldök képet bárkinek, hogy nekem a 26 év folyamatos testépítés közepes genetikával mire lett csak elég, szóval le kéne szállni a földre és nem álmodozni, hogy naturálban elérhető ez a linkelt test bárkinek.
hát jah.
hol lenne már lóvé letesztelni az összes versenyzőt.
mi pénz lenne az,ki fizetné ezt ki,hol érné ez meg a szervezőnek erre költeni?
és ez különben sem szűrné ki azt,hogy tömegnövelő fázisban,a verseny előtt hónapokkal nem kokszolt.
a versenyszerű testépítés szerves része,hozzá tartozik kb.
az laza:).
20-30ezerre gondoltam,de 100ezer,bakker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!