Vajon ki fog nyerni brock lesnar aki egy parszt és direkt kisbetővel írtam a nevét vagy TRIPLE H?
Figyelt kérdés
Szerintem TRIPLE H fog nyerni2012. aug. 16. 12:09
1/11 anonim válasza:
Tekintettel arra hogy "tripla há" egy színész így nagy a valószínűsége annak hogy ez csak valami kamu meccs ezért az fog nyerni akire több pénzt tesznek fel....
2/11 A kérdező kommentje:
biztos de TRIPLE H fog nyerni brock lesnar-t nemszereti senki
2012. aug. 17. 12:39
3/11 anonim válasza:
Látszik hogy nem régóta nézed a pankrát. Itt az nyer akit megírnak győztesek mivel az egész meccs egy forgatókönyv alapján fog lezajlani. Amúgy meg nem tudom miért parasztozod Brockot mikor ő csak egy szerepet játszik és a valóságban egy tök jó fej családapa.
4/11 A kérdező kommentje:
4 hónapja nézem a pankrációt amúgy brock lesnar tényleg jófej? persze hiszem ha látom mutass egy oldalt ahól le van írva
2012. aug. 19. 18:45
5/11 anonim válasza:
Brock nyert, megint eltörte HHH karját.
6/11 A kérdező kommentje:
sajnálattal látom!
ami azt illeti én utálom brock lesnar-t de idáig csak goldberget nem tudta legyőzni amit idáig láttam
2012. aug. 24. 20:07
7/11 anonim válasza:
Nekem se a kedvencem Brock, de nem is utálom.
De John Cena ellen kikapott, azt nézd meg, egész jó meccs!:D
Előző voltam egyébként.
8/11 A kérdező kommentje:
igen de 2003-ban legyőzte john cena-t
2012. aug. 25. 10:31
9/11 anonim válasza:
Ha igazi lenne akkor Lesnar, mivel profi ketrecharcos ezért ő. SummerSlame-n leverte Triple H-t, de a 29.-ik Wrestlemania-n amit elfogadott visszavágónak [link] biztos Triple H fog nyerni, mert zsinórba kikapott 27. WM-en, 28. WM-en és SumemrSlam-en is és a feudjának vége lenne ha msot is veszítene.
10/11 anonim válasza:
Na és itt vajon ki fog nyerni? Egy buta rossz helyesírású kisgyerek (te) vagy Brock Lesnar aki legalább okosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!