Milyen extrém sportot lehet választani, ami hétköznapi fizuból is űzhető. és megkapom a kellő adrenalin löketet tőle?
kiégtél, barátom. nőkkel mi a helyzet?
egy részt komolyan kérdezem, más részt arra próbálok utalni, hogy egész életmódon, felfogáson lehetne változtatni.
küzdősportra visszatérve pedig, én sem verettem szét az arcom mert egy részt az se nem könnyű, se nem értelmes, viszont egy jól ütő ellenféllel izgalmasabb a gyakorlás. vagy kipróbálhatnál birkózókat, kungfusokat. anno nekem is herótom volt a verseny karatésoktól. kellenek a változatos ellenfelek, nem lehet csak kyozni!
nők terén nincs semmi.
különben meg el vagyok mint a befőtt. már-már úgy érzem kezdem megtalálni a teljes nyugalmat. csak ez az ürességérzet ne lenne...
küzdősportokról: Mo-n sok a kókler. + sok helyen nem veszik komolyan a küzdelmet, csak amolyan kellemes közös együtt töltött idő az edzés. aminek ilyen szmepontból nincs sok értelme.
kiégést hogy lehet eloltani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!