Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen extrém sportot lehet...

Milyen extrém sportot lehet választani, ami hétköznapi fizuból is űzhető. és megkapom a kellő adrenalin löketet tőle?

Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 13:07
1 2
 1/12 Szoondiii ***** válasza:
ökölvívás, utcai sparring bunyó.
2012. aug. 15. 13:11
 2/12 A kérdező kommentje:
lol. az utolsó kettő illegális, és nem is űzik.
2012. aug. 15. 13:20
 3/12 anonim ***** válasza:
élj meg Magyarországon 47ezerből :D
2012. aug. 15. 13:27
 4/12 Szoondiii ***** válasza:

furcsa, mi sparringolunk utcán.

baromira illegális vagyok.. választ vártál, mivel én nem ejtőernyőzök, illetve gyanítom, hogy az drága, így nem azt írtam.

olyat írtam, ami valószínűleg feldobná az adrenalinodat, és emellett továbbra is kiállok.

2012. aug. 15. 13:29
 5/12 A kérdező kommentje:

egy unatkozó 14 éves vagy aki sok van damme-os filmet nézett?

különben meg mondd hogy hol csináljátok és megyek én is. kíváncsi vagyok rá, milyen az utcai verekedésetek...

2012. aug. 15. 13:33
 6/12 A kérdező kommentje:
a gyermekkoromat szinte végig küzdősporttal töltöttem, tehát van "némi" tapasztalatom. csak a sok év, a sok edzés miatt már nem érzek tőle semmit.
2012. aug. 15. 13:35
 7/12 A kérdező kommentje:
úgy értem, már nem okoz nekem örömet... belefásultam.
2012. aug. 15. 13:35
 8/12 Szoondiii ***** válasza:

nem azt mondtam, hogy verekedünk, hanem hogy sparringolunk. a stílusod pedig értelemszerűen kedvesebb legyen, ha te kérsz segítséget.

Újpesten, Káposztás Megyeren lesz lehetőséged, Újpest Központtól a 14-es villamossal jutsz ki.

mivel a nem tudom biztosan mikor tudok itt írni, ezért ha tényleg érdekel a téma, akkor az onvedelem.bp@freemail.hu címen vedd fel a kapcsolatot.

2012. aug. 15. 13:36
 9/12 Szoondiii ***** válasza:

nos, akkor vagy komolyabban kell csinálni, például nekem a múltkor egy 110 kilós profi boxoló tök jó meglepetést okozott, habár én nem az érzelmi hatás miatt gyakorlok..

de ha egy erős, gyakorlott ellenfél sem érdekel, akkor tényleg az illegális dolgok maradtak. elég izgi, ha rendőrök elől kell futni, gondolom. viszont te lehet csak a gyenge edzőpartnerekbe fáradtál bele, az idióta szabályrendszerekbe és nem a bunyóba, nem?

2012. aug. 15. 13:38
 10/12 A kérdező kommentje:

az is lehet. kyo-ztam az utóbbi jónéhány évben.

de nem az az elsődleges célom, hogy szétveressem a pofám egy 110 kilós profi boxolóval.

mondjuk ahogy írtad, te nem az érzés miatt gyakorlod. én meg már belefáradtam.

siklóernyőzés biztos feldobná valamelyest az adrenalin szintem de az egy vagyonba kerül.

fogalmam sincs. régebben az csináltam, hogy budán kerestem egy nagyon meredek utcát ahol kocsik is jártak és biciklivel legurultam. de már ez sem lenne elég.

nem tudom mi van velem...

2012. aug. 15. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!