Szerintetek ez gáz?
Sziasztok 14 éves lány vagyok. 165 cm magas, és 54.2 kg. Ez szerintetek gáz? Amúgy szedek ilyen izomerősítő tablettát, creatine-t. Milyen gyakorlatokat csináljak még hogy szép kocka hasam legyen?
Értelmes válaszokat légyszíves!
Puszi Adrii
Baromira nem gáz a súlyod.
a magassádogból levonsz 110-et és ha a kapott érték körül van a testsúlyod akkor biztos nem vagy elhízva.
én a creatin helyett multi és C vitamint szednék.
Ahhoz, hogy legyen kockahasad el kell tüntetni a zsírt a hasadról. de ha te nekiálsz szálkásítani ebben a súlyban szerintem úgy fogsz kinézni, mint Gollam. Ha valaki sovány azon nem mutat jól a kokahas :S
a kreatinnak azért még az én tudásom szerint is van hatása a maximális izomfeszülés mértékére, illetve a munkavégzés idejére. de hát, nem ez a szakterületem.
viszont Kérdező, a hason lévő zsírréteg táplálkozás kérdése, tehát gyakorlatoknak végezz jógát, harcművészetet, callanetics-et. de egyél tej, kenyér nélkül.
1: Mivel a szép nem egy objektív jelző, ezért lehet számára szép, ami neked nem, szóval nem zárja ki egymást a kockahassal még akkor sem, ha neked nem tetszik, ami egyébként sem érdekel senkit.
Szoondiii, nem is azért mondtam, mert ne lenne, hanem maga a megnevezés azért mégsem a legjobb :D A használati módja meg pláne, nem így szokták, és ebből az jön le, hogy fingja nincs mi is az.
Kreatint elhagyni!
Én a te súlyoddal azért nem kezdenék el szálkásítani. Tömegnövelő étrend és súlyzós edzés mindenre és majd utána lelehet szálkásítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!