Hogyan tüntessem el a hónaljhájat?
Figyelt kérdés
Már úgy születtem hogy nekem hájas volt a hónaljam, de így már tiniként nagyon zavar a látvány, főleg lány létemre. Súlyzóztam fél évig, nem segített rajta! Nem vagyok elhízva, vékony vagyok, csak ott zsíros. Nagyon zavar, mivel nem esztétikus a látvány mikor pánt nélküli fölső van rajtam, ezért ezt is kerülöm. Nagyon rombolja az önbizalmam ez a probléma!2012. aug. 13. 22:38
1/2 anonim válasza:
Pedig nincs rá helyi gyakorlat, a szálkásító diéta és aerob edzés szedi le a zsírt mindenhonnan, de genetika, hogy kinek honnan milyen ütemben.
2/2 poiu válasza:
Zsírleszívással, ha ennyire fontos. Nem viccelek, nem olcsó, de ahonnan leszívták, oda sok évig nem rakódik vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!