Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen mellfeszesítő tornák...

Milyen mellfeszesítő tornák váltak be nektek?

Figyelt kérdés
El akarok kezdeni tornázni, és emellett feszesíteni szeretném a melleimet is. Mely melltornák váltak be nálatok?
2012. aug. 10. 00:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos nincsenek mellfeszesítő gyakorlatok, hiába dolgoztatod a mellizmokat a rajta lévő zsírból álló mellnek nem fog javulni a tartása:

[link]

2012. aug. 10. 05:36
 2/4 anonim ***** válasza:

A mell tartószalagjait nem lehet tornával feszesebbé tenni, ha már megnyúltak...

Ha megnézed a mell anatómiáját, akkor láthatod, hogy a mellizom az emlő MÖGÖTT helyezkedik el, tehát ha a mellizmaidat erősíted, azzal az emlőid semmivel nem fognak feszesedni (az emlő feszességéért a mell tartószalagjai a felelősek)...

Nézd meg, hogy a rendszeresen sportoló nőknek szinte alig van mellük, inkább mellizmuk van...

Az emlő zsírszövetből és tejcsatornákból áll : tornával nem tudod feszesíteni!...

Javaslom, hogy hordj erős, megfelelő nagyságú melltartót, amivel megelőzheted a melleid lógását!... Csak megelőzni lehet, ha már megereszkedett a tartószalag, akkor csak műtéttel lehet újra feszesebbé tenni...

2012. aug. 10. 08:05
 3/4 anonim válasza:

Igaz amit az előttem szólók írtak, de szerintem használnak valamit a tornák.

- fekvenyomás

- tárogatás

- álló helyeztben,melleddel visszintesen kinyújtott karokkal "áthúzás", keresztezés

és mindezeket természetesen súlyzóval.Ha egyébként is elkezdesz tornázni, szerintem ezeket iktasd be.Ártani biztos nem árt:-)Sok sikert

2012. aug. 10. 12:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze, attól még kell edzeni, nem is azt írtam, hogy nem, csak nem szabad sokra számítani feszesítési szempontból.
2012. aug. 10. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!