Milyen mellfeszesítő tornák váltak be nektek?
Sajnos nincsenek mellfeszesítő gyakorlatok, hiába dolgoztatod a mellizmokat a rajta lévő zsírból álló mellnek nem fog javulni a tartása:
A mell tartószalagjait nem lehet tornával feszesebbé tenni, ha már megnyúltak...
Ha megnézed a mell anatómiáját, akkor láthatod, hogy a mellizom az emlő MÖGÖTT helyezkedik el, tehát ha a mellizmaidat erősíted, azzal az emlőid semmivel nem fognak feszesedni (az emlő feszességéért a mell tartószalagjai a felelősek)...
Nézd meg, hogy a rendszeresen sportoló nőknek szinte alig van mellük, inkább mellizmuk van...
Az emlő zsírszövetből és tejcsatornákból áll : tornával nem tudod feszesíteni!...
Javaslom, hogy hordj erős, megfelelő nagyságú melltartót, amivel megelőzheted a melleid lógását!... Csak megelőzni lehet, ha már megereszkedett a tartószalag, akkor csak műtéttel lehet újra feszesebbé tenni...
Igaz amit az előttem szólók írtak, de szerintem használnak valamit a tornák.
- fekvenyomás
- tárogatás
- álló helyeztben,melleddel visszintesen kinyújtott karokkal "áthúzás", keresztezés
és mindezeket természetesen súlyzóval.Ha egyébként is elkezdesz tornázni, szerintem ezeket iktasd be.Ártani biztos nem árt:-)Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!