METHYLTESTOSTERON vagy TESTOSTERON DEPO?
hali.ti melyiket ajánljátok? methyltestosteron vagy testosteron depo?melyiknél milyen mellékhatás jelenhet meg?
melyik növel több erőt illetve tömeget?részletesen irjatok légyszi mertmég nemnagyon vagyok jártas a dolgokban.előre is köszönöm a válaszokat.
Egyiket sem ajánlom, ha nem akarsz versenyezni, mivel hobbi szinten kár kockáztatni az egészséget. Szív- és vesebetegség, májkárosodás, herezsugorodás, stb minden lehet. Magában amúgy sem célszerű csak tesztót nyomni, kell egy bázis-szteroid is.
Maradj a normális tömegmövelő étrendnél, azzal is évekig lehet fejlődni kox nélkül. Főleg, ha nemrég kezdted.
mindenki tanul a saját bőrén nem foglak lebeszélni mindenesetre sajnálom a testeted,methyltestosteron:S szóval ha én lennék ekkora hülye akor inkább testo depo,metiltesztót semmiképp sem kimásolok neked valamit:
A megnövekedett androgén hatás már a beszedés után is érezteti hatását, s a megnövekedett agresszivitás és önbizalom arra ösztönöz, hogy nagyobb súllyal próbálkozzon. Gyors és erős tömegnövekedést biztosít, ami sajnos a jelentős VÍZVISSZATARTÁSRA vezethető vissza.Ez egy nagyon mérgező szteroid, ami csinos kis "LYUKACSKÁT" ÉGET A MÁJBA. Erős nőiesedési jegyek, víz és sóvisszatartás, agresszivitás, ENYHE TUDATI ZAVAROK, valamint megemelkedett vérnyomás jellemzi.Kiemeltem neked egy pár érdekes szót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!