Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Rendelkeznék deca durabolinnal...

Habo kérdése:

Rendelkeznék deca durabolinnal meg testosteron omnadrennel 250, ezt a 2öt szerinted összemixeljem és ugy szurjam vagy az sok 1helyre?

Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 14:34
 1/10 anonim ***** válasza:
attól függ hová akarod adni?! 2mlert egyben akarsz beadni akkor azt farba és combba adhatod ez a két izom elbír simán 2ml.
2012. máj. 5. 16:09
 2/10 clint ***** válasza:
deca az 2 milis ugyhogy a kettő egyben az 3 mili lesz, a deca ha ezen a néven van neked tuti hamis. Az omna még talán, de arrol is rosszat hallani.
2012. máj. 5. 16:14
 3/10 A kérdező kommentje:
igen holland omnám van.akkor mehet 1be(farba)?
2012. máj. 5. 17:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Mehet farba nyugodtam
2012. máj. 5. 18:05
 5/10 clint ***** válasza:

az elég fura mível omnadren néven csak lengyelben gyártottak cuccot, ugyhogy aki azt mondta holland nagyot kamuzott neked, vagy kamut adott el..

amúgy meg szivacsos vizes külsőt fog eredményezni, (ha igazi) antiösztrogént szedjél mellé mindenképp méghozzá keményen, sokaknak az arcán is jelentkezik a vizesedés tőle... én inkább combba szúrnám, kissé sántikálni fogsz lehet mert nyomni szokott a propionát tartalom miatt (ha eredeti) viszont farba becsomósodik és az kellemetlenebb...

2012. máj. 5. 19:28
 6/10 anonim ***** válasza:

GreenTea

A lengyel omna az a Jelfás gondolom. Ugyanaz összetételre mint a susta. Ha hollandod van, akkor az nem gyógyszertári.

Nem lesz tőle baja, ha összekevered, de szerintem fölösleges. Több helyen jobban elfér. :D

2012. máj. 5. 23:37
 7/10 clint ***** válasza:
greentea omnadrenből kizárólag jelfás van, semmi más se holland se svéd se semmi... Sztem jelfás akar lenni, csak aki hozta neki nincs tisztában azzal, hogy a jelfa lengyel, de ez nem jelent semmit, manapság senki nem használja mert... nos mert...
2012. máj. 6. 08:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Bocsi!organon oss holland a deca.proviront szedem mellé az jo?Meddig szedjem,végig ameddig a kura tart?
2012. máj. 6. 09:51
 9/10 clint ***** válasza:
az akkor sustanon és rohadtul hamis lesz mindkettő, (attól még használhat valamennyit) az organon meg pakisztáni gyártó...
2012. máj. 6. 18:35
 10/10 clint ***** válasza:
jah és igen proviron napi 2-3.
2012. máj. 6. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!