Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha Kokó egy átlag embert (kb...

Kittycica94 kérdése:

Ha Kokó egy átlag embert (kb 80kilós) izomból megütne, az megfeküdne 1 pofonjától?

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés, ha pl a "kiöregedett" Kokó, edzés minden nélkül csak palinak aki egy átlag ember semmi extra, letolna egy maflást, akkor az attól az ütéstől megfeküdne, vagy talpon tudna maradni?

2012. aug. 7. 22:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
"20 kilóval több az nem számít?" B*zdki szerinted az állcsúcson, halántékon nő izom vagy háj? Eltekintve egykét extrém esettől nem, tehát egy 45 kilós boxoló is kiüti a faszba. Hogy mást ne mondjak engem 90 kilósan kezdtem el thai boxolni, úgy hogy zsír nem igen volt rajtam, inkáb csak izom. Mikor elkezdtem thai boxolni 60 kilós versenyző srác kb 50%-os ütésétől megszédültem, remélem meggyőztelek... egyébként aki annyi évet boxolt mint ezek az élsportolók, azok azért nem felejtik el az ütéseket, persze nem maradnak abban a formában mint fénykorukban, de egy átlag ember köszönő viszonyba nincs velük, még 30 évvel a visszavonulásuk után sem...
2012. okt. 23. 09:48
 12/12 NagyonGonosz ***** válasza:
Ha állcsúcson üti akkor a 130 kilós ember is kidől.
2012. okt. 23. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!