Van itt olyan akinek 40-42 cm-es karja van?
Tudom genetika, meg az étrend is fontos de kiváncsi vagyok. Hány kg-val edzetek?
Nekem 33-34 cm
Még csak otthon bohockodok 1 db kétkezes, és 2db 5kg-os fitness egy kezes sulyzoval.
Bicepsz, KÉtkezes: 35 kg 4X12
Tricepsz: 20 kg 4X12
Brachialis: Sajnos itt csak a fitnes sulyzokat tudom használni, kalapács emelés 4X20
Sajnos nekem csak 42-es, de mivel hosszú a karom, és én is magas vagyok, szinte nem is látszik, hogy edzek.
Eddig inkább erőnövelő edzést végeztem, de most már nem a súly nagyságával foglalkozom, teljes mértékben az izom kimerítésére, megfelelő stimulálására koncentrálok. Megnézem, mire jutok ezzel.
Én is otthon bohóckodom, de nekem van 180 kg-nyi súlyom, úgyhogy ez nem probléma. :)
3/5
Mi olyan hihetetlen rajta?
Meg mi értelme lenne hazudnom?
5# vagyok:
Amikor 19 évesen rossz étrenddel gyúrtam, akkor nekem is 33 körül volt a karom, és 45 kilóval is bicepszeztünk, de az olyan is volt. Szóval rángatós, szabálytalan. Ehhez képest a 35 hihető.
Az erő pedig növelhető, súlyemelők között látok olyanokat, akik szakításkor felállnak majdnem a földről 200 kilóval, és a lábuk nem is tűnik vastagnak. Nők tök vékony lábbal álltak fel 130 kilóval.
Végül is örülök annak, hogy magas vagyok, és igyekszem azt a 45-ös kart összehozni előbb utóbb. És remélem, hogy a következő szálkásításom kiváló lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!