Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan áshatnám magam bele a...

Hogyan áshatnám magam bele a tippmixelés rejtelmeibe?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy mi alapján döntsek egyik vagy másik csapat mellett, hogyan elemezzek stb stb...

2012. aug. 7. 00:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy tuti tipp nincs. Hiába a sok elemzés, a statisztikák, a legbiztosabb meccs is "elmegy" olykor-olykor.
2012. aug. 7. 01:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de valahogy szeretnék jobban érteni az egészhez... :)
2012. aug. 7. 01:21
 3/4 anonim ***** válasza:
ha értesz a sporthoz, pl ha focirol van szo, akkor bejöhet. én 1 max 2 meccset szokok megrakni, nem egyből a több ezres nyereményre kell rámenni, örülni kell az 500 ft-nak is.
2012. aug. 8. 16:57
 4/4 anonim ***** válasza:
ha meg nem értesz az adott sporthoz nem biztos hogy azzal kéne játszanod. szerintem legalabbis. én is szinte csak focira fogadok, azt is amelyik bajnokságot figyelem. arabokra nem rakok pl. forma 1 meg kiszámithatatlan :) többi sportot nem nagyon nézem.
2012. aug. 8. 16:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!