Milyen? Kezdő vagyok!
Figyelt kérdés
Elég kezdő vagyok vagy 5ször voltam még futni, ma épp gépen és ime az eredmény: 30perc alatt 520 kalória ès 3,10km milyennek mondható ez az eredmény?2012. aug. 1. 17:02
2/8 A kérdező kommentje:
Combfeszesítès és kispocak! :)
2012. aug. 1. 17:41
3/8 anonim válasza:
Akkor nyomjad heti 4-5-ször, de kellene szálkásító diéta is.
4/8 A kérdező kommentje:
Ha abba tudnâl segíteni megköszönnèm mert olvastam róla de nem értettem :)
2012. aug. 1. 17:47
5/8 anonim válasza:
Próbáld meg így: [link]
De még egy kis segítség:
Szálkásító diéta: napi 3g*testtömegkg fehérje kell és 1,5-2,5g*testtömegkg szénhidrát (ch).
A magasabb ch mennyiségről érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek.
ezekből kellene összerakni az étrendet:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz étrendeket is: [link]
6/8 A kérdező kommentje:
Na igen ez màr érthetőbb! :) kõszike
2012. aug. 1. 18:05
8/8 anonim válasza:
Monteznek kellene valamilyen díjat adni, mert nagy türelemmel mondja el az alapokat, sok kérdésnél láttam már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!