Dr. Kelen féle krémekről milyen tapasztalataitok vannak?
Szóval most szeretnék neki állni egy jó kis "futásos" edzéstervnek, és szeretnék az eredmény elérésére kicsit ráerősíteni.
Sokat olvastam már a Dr.Kelen cuccokról, hogy milyen jók, meg hatásosak...valóban ilyen jók lennének, mik a tapasztalatok?
Illetve ugye több fajta géljük is van: Fitness Slim, Fitness Cellulit, Fitness Figure 2in1, Fitness Shape 2in1 krém, és Fitness Firm.
Szóval nektek ezek közül melyik volt a LEGHATÉKONYABB, melyik mellett "köteleztétek" el magatokat? :)
Itt egy link ezekről a termékekről, ha valaki esetleg ennek ismeretében tudna segíteni:
Válaszokat előre is köszönöm! :)
Ja, és azt elfelejtettem leírni, hogy milyen célt szeretnék a segítségével elérni. :D
Szóval mindenképpen fogyni szeretnék, illetve a narancsbőrt szeretném eltüntetni.
Ezek alapján melyik lenne jobb?
Persze, tudom, hogy a 2in1-ben es utal erre, de hát ugye figyelni is kell az összetevőket, és nem mindegyikben van az meg ami kell...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!