Kassai Lajos miért csinál külön nyitott olimpiát? Miért kell ebben is különcködni? Ráadásul lenézi az egész nyugati kultúrát akkor minek neki az olimpia?
Látom megbántott a bácsi... :)
Minek foglalkozol vele?
tudom, régi kérdés, de utolsón jót röhögtem :DD
magyarok különlegesek, lol.
A magyarok nem különlegesek, hanem az eu-s átlagnál jóval tájékozatlanabb, butábbak, de legalább sokkal beképzeltebbek. Nem jártam még olyan országban, ahol ekkor gondot okozott volna összerakni egy értelmes angol mondatot vagy értelmezni a világban zajló folyamatokat.
A Fidesz pont azért sikeres, mert elhiteti az egyszerű prolikkal, hogy a magyar egy különleges nép, miközben szétlopja az országot.
Kassai Lajos meg borzasztóan buta ember. Érdemes belehallgatni egy előadásába, hogy miket hord össze az akkumulátorgyárakból, Budaházyról vagy a sorkatonaságról. Fogalma nincs semmiről, logikai bukfencek tömkelegét vonultatja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!