Ezt nem értem ebben a könyvben?
Figyelt kérdés
A fegyencedzés fikázza testépítést, de mégis az edzésterv módszerre hasonlít, mert adott testrészt csak 1 heti 1x dolgoztatja meg. Ez miért jó? Miért nem heti 3x, egy ilyen teljes test edzés szerűen, mert más weboldalakon azt írják az jobb.2012. júl. 29. 19:12
1/3 anonim válasza:
Azért fikázza az elején a testépítőket, mert ez egy jó marketinfogásnak készült és be is jött. Sok fegyences simán elhitte, hogy így erősebbek, mint egy testépítő. Eladta a könyvet a marketingmaszlag, de a végén meg a hibrid edzéssel mégis ajánl súlyzós edzéshez is kiegészítést.
Hogy jobb lenne a teljes testes edzés, mint az osztott azt nem mondanám, ez egyénfüggő is, hogy kinek mi jön be, én szeretem osztottal keményen megedzeni egy-egy izomcsoportomat, hogy pihenhessen egy hetet.:)
2/3 anonim válasza:
a magánzárka edzéstervben heti 2x van egy izomcsoport.
amúgy meg nincs kőbe vésve.
kikísérletezed ki és úgy csinálod ahogy neked jó.
3/3 anonim válasza:
Igazából a fegyencedzés az jobban funkcionális edzés,mint izomépítés.Már csak azt kell eldönteni,hogy leszel e valaha olyan élethelyzetben,hogy kézenállásból egykezes fekvőtámasz fog kihúzni a szarból. :) De ez nem leszólás,csak egy bizonyos szint felett nem hogy értelmetlen,hanem baromi kihasználatlan dolgok ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!