Egy kismamas könyvben azt olvastam, a 20. hettol kerülni kell a repat, a sütötököt, a mandarint, mert ezekben szinezekanyag talalhato, es most nem ajanlatos ezeket enni, mert a baboca fogazata ebben az idoben alakul... Hallottatok?
én nem hallottam még erről, de pont a héten leszek 20 hetes. És eddig én is ettem mandarint, narancsot, répát. Majd eztán odafigyelek.
De ezen olyan jót nevettem! Olyan lesz a mosolya,mint egy lóé! :D :D :D
Hát nem tudom mennyi ennek a valóság alapja, mindenesetre én is ettem a narancsot, répát. Az egy dolog hogy színezőanyagot tartalmaz, de szerintem mire eljut a babáig már nem színez az semmit. A répában A vitamin, narancsban c-vitamin pedig elég fontos a babának.
27 hetes kismama
Én is jót nevettem. Lehet, h az én lányomnak is "ló mosolya" lesz? Uis én erről nem tudtam, vígan fogyasztottam mindenből (kiv a sütőtököt, mivel nyáron nem volt).
Most 4 hós múlt a kicsim, még nincs foga, de hamarosan várható. Tudjátok mit? Ha sárga mosolya lesz, megírom! ;)
Szerintem nem tudsz annyit megenni ezekből, h a gyerek fogait megszínezze! Persze lehet, h tévedek, de szerintem anyáinknak sem mondták ezt el, nekem mégsem sárgák a fogaim. Nektek? ;)
.... ezekszerint nincs sok valosag alapja? Milyen jo, hogy megkerdeztem, es eppen ugy nem tudok ra konkret valaszt mint elötte... :D De legalabb viccesen fogjatok fel, mar ez önmagaban kedves volt.
Köszönöm, sziasztok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!