Miért van hányingerem ha túl sokat edzek?
Tudom,ez mindenkinél így van,legalábbis sokaknál,de azt nem tudom mitől.
22/L
Ümm...hát.Szakács vagyok.Elég sok húst kell feldarabolnom,kloffolni,stb.Eléggé elmegy tőle a kedvem,sokszor undorítónak érzem.Nagyon ritkán azért eszem,de az nem valami jelentős mennyiség.
Igen előfordul,hogy edzés előtt nasizok(Előtte 1 órával pl).Na persze ezt nem úgy kell érteni,hogy felfalok mindent ami édesség:)Egy szelet csoki,süti vagy puding...
Na hát akkor ezeket is inkább edzés utánra halasztom:)
Semmi baj,mindenki téved:D
Köszönöm,hogy segíteni próbáltok!
én inkább döglötten eszem őket,engem zavarna hogy harapnám a húsát és még mozogna,rúg kapálna,meg rikácsolna.
:D
Jolvan,kissé sok"mi történik a vágóhidakon" dolgot néztem:D Pedig valóban elég undorító több kg húst felszeletelni...Talán rossz szakmát választottam.
Igazatok van,ezentúl legelem a salátát,hogy ne kelljen hulla zöldséget fogyasztanom:D
Na jó,ma is megismerhették az "értelmes"énemet:P
Mindenesetre köszönöm,hogy fáradtatok.Most inkább pihentetem az agyam kicsit:D Jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!