Testépítők! Mi a véleményetek a Myprotein nevű fehérjéről?
Annyira olcsó, hogy én már gyanakszok, hogy valami átverés lehet a dologban. Tapasztalata van valakinek? Tényleg használható?
Ha nem, akkor valami más tejsavóproteint tudtok, ami kevésbé drága, és van belőle ízesítetlen?
Régen egyszer vettem Naturás natúr tejsavóproteint, nos ennek kb tökugyanolyan íze van. Kicsit csomósodásra hajlamos, és az 5 kilós zacskó végére már elég unalmas az íze, de szerintem bőven kibírható. Mivel a Myprotein egy egész tápkiegcég, árul más cuccokat is, és nem jelentkeztek olyan tünetek nálunk, amik az alacsony protein, magas tejcukortartalomra utalnának (ahogy a hamisítványokban van), azt mondom, szerintem megbízható.
Más, hasonló jó, amit ismerek: [link]
A Myprotein, egy igen nagy angol cég. Azért olyan alacsonyak az áraik, mert közvetlenül élelmiszeripari alapanyagokat gyártóktól vásárol. A közbenső árfelhajtó viszonteladókat így kiiktatják! Közvetlenül saját maguk árusítják. Nem használnak csicsa, évente dizájnerek által megálmodott dobozokat. Sima, egyszerű, nem flancos zsákokban árulják a termékeiket. Aki tüzetesebben, és régóta figyelemmel kíséri őket az láthatja, hogy legtöbb esetben az élelmiszergyártóktól megvásárolt 50kg-os alapanyagokat, kisebb, a fogyasztók által kipróbált 2-5kg-os zsákokba csomagolják (lásd a proteineket). Az aminok szintén csak kisebb 250g- 500g vagy 1kg-os zsákokba vannak töltve.
A minőség is garantált, hiszen akkreditált, FÜGGETLEN (!!!) cég az UKAS vizsgálja be a termékeiket. SGS ISO9001 tanúsítvánnyal rendelkeznek. Márkás gyártóktól alapanyagait csomagolják. KreAlkalyn, Creapure (pl. a creatinok esetében). Proteinek, aminoknál PeptoPro. Teszteli a világ legnagyobb kábszer-drog laboratóriuma is ISO 17025. Doppingmentes termékek.
Több hasonló filozófiával működő cég is van. Mint például a Stillmass termékek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!