Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kinek mi a tapasztalata a...

Kinek mi a tapasztalata a Cell Mass-ról? Lehetőleg olyanok írjanak akik már szedték is.

Figyelt kérdés
Cell Mass és fehérje meg persze a jó táplálkozás elegengő hogy észrevehető változást érjek el???

2012. júl. 24. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
A Cell Mass jó termék, csak igen drága. De nem csak ettől lesz az észrevehető változás?
2012. júl. 24. 21:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Már lassan 1,5 éve edzek nem túl sok tény de eddig nem ittal semmi kreatint meg hasonló terméket csak fehérjét.. Most kiszeretném próbálni, ezt a terméket ajánlották hogy jó... Azért kérdeztem meg hogy kinek mi a véleménye róla aki már szedte és várhatok-e tőle pár kg-ot...
2012. júl. 24. 21:25
 3/5 Kokor Csin válasza:
Elég sokáig fogyasztottam a teremben edzés előtt, kb 1 évig. Utána leálltam vele, de semmi nem változott, ugyanúgy edzettem nélküle, súlyban sem volt visszaesés. Elgondolkoztam, érdemes volt-e erre költenem a pénzt, mert marketing van a doboz mögött nem tudományos kísérletek.. szóval szőlőcukorra számíts :)
2012. júl. 24. 22:49
 4/5 bbuilding ***** válasza:
A cellmass egy edzés utáni regeneráló. Közvetlen edzés után kell fogyasztani(van benne pl:2g glutamin), majd 20-30 perccel utána mehet a proteinshake. 1 edzés után és 1 adag reggel éhgyomorra.Össz. Napi 2 adag kell belőle. Picit teltebbek lesznek az izmok tőle, de nem vizesít mint a kreatin monohidrát, továbbá hozza az erőt az edzésekhez. Persze a megfelelő étrend az alap...
2012. júl. 25. 00:46
 5/5 A kérdező kommentje:
És melyik fehérjét ajánlnátok hozzá??? (Power Protein, 100% Whey Protein, Syntha 6)
2012. júl. 25. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!