A Pro Nutrion elég jó márka?
Román igen. Holnap majd kifejtem, hogy mik vannak még, mert nem mindegy, hogy edzés utánra vagy napközbenre is kell.
Csak telón vagyok most, nem tudok sokat írni és közben linkelgetni.:)
A tömegnövelőt Te saját magad is összeállíthatod, ráadásul, úgy, hogy az arányokat a saját igényeidnek megfelelők.
Vegyél whey (és vagy kazein, tojás fehérjét) alapanyag szinten is!! Így jóval olcsóbban jössz ki. Főleg, ha Stillmass-t vásárolsz, mivel adalékanyagot sem tartalmaznak.
Vegyél creatin monohydrátot 1kg 3.990Ft
Vegyél dextrózt és/vagy maltot (550Ft/kg vagy 750Ft/kg)
Még jobb a Palatinose 4.400Ft/2kg
Keverd össze úgy hogy 40/60 arányú legyen a protein és a szénhidrát aránya. Tegyél minden adagba 5-7g creatint. És az alap tömegnövelőd már is meg van.
Még "durvább" tömegnövelőt szeretnél, akkor tegyél hozzá 6g BCAA-t. Esetleg 3-3g Leucint HMB-ét. Itt is ajánlom a Stillmass-t, mivel semmi a termék érétkét csökkentő adalékanyag nincs benne. Dobj hozzá MCT port, és Omega port (esszenciális szírsavak).
Aztán számold ki így mennyibe kerül, és mennyibe kerülne ha egy előre gyártott dizájnert vásárolnál, ugyan ilyen alapanyag tartalmú összetevőst!!!!
46/44 arányú (protein/szénhidrát), plussz adagonként 2,5g creatin, 1g glutamin taurin, arginin, és minimális BCAA hozzáadva. Szerintem jó választás.
Tömegnövelő tápkiegek területén léteznek All-in-One termékek melyek a protein és szénhidrátokon kívűl igen sok teljesítményfokozót, anabolikus növényi kivonatot tartalmaznak, mint pl.:
Createston:
Creasteron:
IsoMassXtreme:
VipDelux
Illetve meg kell említeni még az MHN Up your Mass-t, ami szintén kitünő választás lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!