Hízni szeretnék, utána pedig gyúrni. Ötletek? Úgy híznék, hogy közben gyúrok is vagy valami ilyesmi.
olvass egy kicsit (már ha tudsz), zseni.
ne a másikat nézd már hülyének mikor te vagy az
ácsi... otthon a képmásodat hülyézzed.
csakii1 válasza:
olvass egy kicsit (már ha tudsz), zseni.
Mit írtam zsenikém?!?! Tudsz olvasni?!?!
Amikor joghurtot eszel akkor mit eszel? Pongyolapittypangot?!?! Amikor kazein proteint eszel mit eszel?
A tej 3 részből áll: zsír, fehérje komplex, és tejszérum. Amikor soványtejet iszol, (vidékies nyelven fölözött tej) akkor fehérjekomplexet és tejszérumot viszel be. Az aludttej (soványtej tovább savanyítása) kapod a kazein fehérjekomponenst, amiért tápkieg.ben több 1000 ft/kg -árat fizetsz. Illetve a túró, ami szinte nem más mint a kazein.
ma 20:30
űűű mekkora beszólás,micsoda vissza vágás,most jól meg védted az igazad,grat.
Akkor még egyszer neki futok....
Amikor joghurtot eszel akkor mit eszel? Pongyolapittypangot?!?! Amikor kazein proteint eszel mit eszel?
A tej 3 részből áll: zsír, fehérje komplex, és tejszérum. Amikor soványtejet iszol, (vidékies nyelven fölözött tej) akkor fehérjekomplexet és tejszérumot viszel be. Az aludttej (soványtej tovább savanyítása) kapod a kazein fehérjekomponenst, amiért tápkieg.ben több 1000 ft/kg -árat fizetsz. Illetve a túró, ami szinte nem más mint a kazein.
Ezzel érthetőbbé akartam tenni mi a tej. Nekem még lehetőségem van arra, hogy szarvasmarhát, és kecskét tartó farmertől nyers tejet vásároljak heti egy alkalommal. 1 napig hűtőben áll, és a zsír magától elvállik a tejtől. Az így kapott sovány tejet savanyítom és már is meg van a kocsonyás gél (fehérje kazein.), illetve a túró. Az tény ez nem egy kazein protein. Tisztában vagyok azzal, hogy 2dl tej kb. 6-7g fehérjét és vagy 11g szénhidrátot tartalmaz.
A legelső válaszomban ezt írtam:
Elsőrendű proteinek: hús, hal, tojás, tej.
A tejet mint gyűjtőszót használtam. De úgy látom erre mindenki csak a tejre asszociál (nem is gondoltam volna), és nem a tejtermékekre. Vagy akkor legyünk pontosak túró, joghurt, kefir.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!