Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik küzdősport a megfelelő?...

Melyik küzdősport a megfelelő? Budapesten van lehetőség rá? (megtanulni)

Figyelt kérdés
Engem még egyszer sem vertek meg.nem volt mit megtapasztalnom.De felháborít, hogy sokunkat,(parasztokat), bántalmazhatnak, tönkre tehetik az életüket.Megfélemlíthetik őket.Szeretnék küzdősportot tanulni, mert nem akarom még egyszer tétlenül végignézni, ahogy azt a szerencsétlen öreg nénit megverik.legyen vége ennek!

2012. júl. 19. 01:35
 1/4 A kérdező kommentje:
el kéne törni a karjukat, vagy valami komoly fájdalmat okozni nekik.megérdemelnék.
2012. júl. 19. 01:39
 2/4 anonim ***** válasza:

ha tétlenül végignézted,akkor neked nem küzdősport kellene,hanem tököt illene növesztened.

ökölvívó edzésre néz le.

ott majd talán kinő.

2012. júl. 19. 01:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy nem akarom a kést.megölni sem szeretnék valakit.fájdalmat viszont igen.nekik.ehhez kell a küzdősport, ahol technikákra tanítanak meg.ja és többen voltak.nem tudtam volna segíteni rajta.csak megöltek volna, vagy úgy összevertek volna, hogy azóta is nyögném
2012. júl. 19. 11:03
 4/4 A kérdező kommentje:
(vékony vagyok, gyenge vagyok, eddig alig sportoltam valamit, kajakoztam két évig)
2012. júl. 19. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!