Milyen módszerekkel lehet legkönnyebben elsajátítani a kézenállást? és hasonló kisebb akrobatikus "mutatványokat"
hát előszöris megkéne tanulnod normálisan kézenálni
nekem úgy tanították hogy odamegyek egy falhoz lendítésből kézenállás a lábam hozzáér a falhoz de csak a lábam aztán az egyiket elveszem a faltol és próbálom hozzá zárni a másik lábam is és ezt napi szinten amennyiszer csak tudtam gyakoroltam
ha akrobatikus trükköket akarsz tanulni akkor keress valami oktatást etéren , nagyon sokat segít és ott profin megmondják hogy csináld
Mázlid van Kedves Kérdező, ha még aktuális a kérdésed :)
Hamarosan indul az új, kézenállás tanfolyamunk, ahol más, kézen egyensúlyozós pozíciókat is tanítunk majd. Akik nálunk (AgniSoma Ayurveda központ - agnisoma.hu) gyakorolnak, választ kapnak a témában feltett kérdéseikre és gyors fejlődésnek indulnak.
Ha szeretnél többet megtudni a tanfolyamunkról, küldj egy mailt erre a címre: agnisomainfo@gmail.com
és átküldöm a részletes leírást.
Addig is szép napot Neked: Gergő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!