Miért csámpás a legtöbb mai tini? A mostani tinigeneráció hanyagsága vagy normális jellemzője ennek az életkornak?
nem csak csámpás, hanem még ráadásul görnyedt is.
Én gornyedt vagyok, és szerintem is borzasztó csúnya mind két tulajdonság:(
15/L
Ezt én is észrevettem már! Szerintem hanyagság. Lazák akarnak lenni,azok is, csak a járást nem kéne ellazulni,mert később bajok lesznek. A görbeséget még rá lehet fogni a sok gépezésre( én is görbe vagyok picit). De a csámpásságot azt nem.
21/L
Van ellenpélda, de tényleg ez az általános.
Szerintem nem sportolnak eleget.
Én kiskorom óta elég bénán járok, legalább is szerintem. Hiába próbálok javítani rajta, ha erőltetem még bénábban néz ki, és ha megfeledkezek magamról ugyanolyan mint előtte. Nem tudom másnak feltűnik-e. Persze lúdtalpas vagyok, és családi örökségem a bütyök. (csontkinövés a nagylábujj mellett). Sajnos erről nem tehetek, és bár ne lenne, mert két igen fájdalmas műtét árán sikerült megszabadulnom tőle, de még mindig széles medvetalpam van. Az egyik egyetemi tanárom szerint drága, minőségi cipőkkel ez elkerülhető, vagy enyhíthető, de én ezt kétlem. Való igaz, sose voltak igazán drága cipőim, és világi életemben puha sportcipőkben jártam. Magassarkúban nem is tudok. Talán ez az ok. Régen nem volt nagy választék, akkor voltak jó bőrcipők, csak fizesd meg! görnyedt is vagyok, mert úgy kényelmesebb
25/l
Köszi a sok őszinte választ! Szerintem nem kell drága modelltanfolyam ahhoz, hogy az ember ezen változtatni tudjon, elég akár egy színvonalasabb társastánc tanfolyam pl. ami sokkal olcsóbb. De a legjobb lenne, ha az iskolák a testnevelés órán először az ilyen alapdolgokra koncentrálnának a kötélmászás stb. helyett (bár a mostani tesiórák jellegével nem vagyok tisztában bevallom)
Érdekes, mikor én voltam tizenéves akkor...nem akarok megsérteni senkit...de a csámpásság elsősorban az egyszerű falusi fiatalok jellemzője volt (pedig ők mozogtak eleget, ha nem is sportoltak). Ma viszont a jólszituált fiatalok nagyrészénél is ezt látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!