Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tömegnöveléssel milyen eredmén...

Tömegnöveléssel milyen eredményre lehet számítani/hét?

Figyelt kérdés
[link] ezzel
2012. júl. 16. 22:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Bármilyen jó tömegnövelő étrendrel és edzéssel max havi 1 kg izom amire számíthatsz naturálban az első évben. Utána a fele.

Tehát ennél nagyobb ütemnél több lesz a zsír.

2012. júl. 16. 22:54
 2/8 A kérdező kommentje:
értem, hogy 1 kg izom/hét de mennyi zsír? és kell közben megállni ledolgozni a zsírt vagy érjem el a cél 80 kilót és akkor elég csak?
2012. júl. 16. 23:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor nem érted, mert 1kg izom/hónap.:)

Úgy lődd be az étrendet, hogy heti max 0,5kg legyen a testtömeg gyarapodás. Így is jönni fog kis zsír. Ha nem zsírosodsz be nagyon, értsd; nem lesz rajtad 10-15 kg zsír, akkor nem kell szálkásítanod, míg el nem érsz egy kitűzött célt. Sokan évekig tömegelnek, mire lesz annyi izom, amit érdemes leszálkásítani.

2012. júl. 16. 23:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Itt egy cikk az izomnövekedésről: [link]
2012. júl. 16. 23:13
 5/8 A kérdező kommentje:
tehát 3 évet kell tömegelnem, hogy 80 kiló lehessek?
2012. júl. 17. 01:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Hogy tisztán izomban, szálkásan, akkor igen, vagy többet is. miért mit képzeltél, hogy pár hónap alatt mr Olympia leszel. 26 éve edzek, de én még most sem lettem naturálban nagyon izmos. :)
2012. júl. 17. 05:57
 7/8 A kérdező kommentje:
korrekt. akkor már csak azt bánom, hogy nem kezdtem hamarabb
2012. júl. 17. 09:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Sosem késő.:)
2012. júl. 17. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!