Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ez a fekvenyomó...

Szerintetek jó ez a fekvenyomó pad otthonra?

Figyelt kérdés

[link]

26 500,-Ft ért tudnám megvenni alig használt állapotban.

Van hozzá még két egykezes súlyzóm illetve francia rudam.

Ez elég lenne otthonra ?

Esetleg ha még a hely megengedi akkor vennék egy húzódzkodó meg egy tolódzkodó vasat amit a falra lehet szerelni.

2012. júl. 16. 17:02
1 2
 11/18 dirtboy ***** válasza:

hát ha te azt majd tudod használni akkor felőlem maradhat,én még nem láttam senkitől nem is halottam róla hogy azt bárki is tudná használni.

tárogatni meg kézi súlyzóval kell.

2012. júl. 16. 18:06
 12/18 anonim ***** válasza:
ennyiért pont kapsz egy fasza 24-es bellt, és azzal lehet edzeni is!
2012. júl. 16. 18:27
 13/18 dirtboy ***** válasza:
kezdőknek 16os bőven elég és ahhoz kell pár órát is venni hogy szabályosan tudja végre hajtani a gyakorlatokat.
2012. júl. 16. 18:42
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló padom van, de azt nemlehet negatívba dönteni.(Minden más egyezik)

26E ért nagyon olcsó. Késöbb drágábban is túladhatsz rajta.

Én teljesen szabadsúlyos edzést végzek amihez egy ilyen pad tökéletesen megfelel.

2012. júl. 16. 23:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Arra nagyon figyelj oda, milyen távolságra vannak a súlytartó villák egymástól. Az én padomon (kaptam, nem használom) túl közel vannak, így fekvenyomáskor nem tudom a számomra ideális kartávolsággal kivenni/visszatenni a súlyt.
2012. júl. 17. 00:14
 16/18 dirtboy ***** válasza:

ma 00:14

ez minden multi padnál gondot okozhat méghozzá azért mert a széles sem elég széles.

nem szélesebb a melledzésen használatos fogás szélességtől,hanem csak kb közepes fogás szélességnél van amit szintén alkalmazni szokás.

viszont a szűk fogásnál nincs gond.

ha pedig a szűk a tartó villa akkor pedig a széles és közepes fogás szélességnél nincs útba szűknél van valamennyire útban.

én a szűkfogásánál a nagyon szűkre esküszöm azaz hogy a két mutató ujjad kb 12-15cm re van egymástól,ez egyenes rúdnál,franciánál persze ott ahol a megfelelő hajlat van.

így nincs útban akkor sem a ha szűken fogsz.

viszont a szűkebb padok érzékenyebbek súlyok felpakolására,úgy értem hogy borulékonyabb.

mármint nem a pad borul fel hanem a rúd billen el valamelyik oldalra könnyen ha nagy különbséggel pakolod fel a súlyokat.

2012. júl. 17. 09:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem a két tartóvilla szüken helyezkedik el, de egy hosszabb rúddal kényelmesen tudok fekvenyomni.
2012. júl. 17. 11:22
 18/18 dirtboy ***** válasza:
nálam is pont ez a helyzet
2012. júl. 17. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!