Ez most hogy van kondiügyben? Hardgainer vagy nem?
Figyelt kérdés
Alapból eléggé vékony testalkatú vagyok, igaz nem is eszek olyan sokat, de amikor elkezdtem kondizni, kb. 1 hónap alatt elég szépen megnőtt az izomzat a karomon, pár centivel,de szemmel láthatóan nagyobb lett,mások kérdezték is hogy kondiztam-e. illetve régebben kb 2 hónap alatt elég szép hasizomzatot sikerült kialakítanom. Ezek alapján hardgainer vagyok,vagy nem?2012. júl. 15. 12:24
1/4 anonim válasza:
Nem idióta vagy.. a hardgainer nem azt jelenti google a barátod..
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor lehet rosszul fogalmaztam meg,bocsánat, úgy értem hogy olyan vagyok aki nehezen tud "felszedni" izmot, vagy átlagosnak mondható?
2012. júl. 15. 12:34
4/4 dirtboy válasza:
ezt így nehezen lehetne megmondani,sok idő kell mire ez rendesen bebizonyosodik.
ma már szinte mindenki azt mondja magára hogy hardgainer közben meg vagy sz arul edz vagy az étrendje nem jó,vagy min a kettő.
aztán meg ráfogja hogy ő ilyen,ő nem fejlődik meg hogy eleve vékony volt közben meg soha eddigi életében nem is evet eleget és azért volt sovány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!