Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek kell edzenem erre...

Szerintetek kell edzenem erre a testre? Vagy vmit változtassak még? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

bocsi a minőségért de szerintem célnak megfelel:)

2012. júl. 13. 22:45
1 2 3 4 5
 41/48 anonim válasza:
Azért aki ledagadtoz, megnézném, hogy néz ki, meg hogy milyen barátnője van:)
2012. aug. 9. 12:41
 42/48 anonim válasza:
Irígy kutyák, bújjatok a lukba!!! Nekem is ilyen testem van és megfordulnak utánam a férfiak! pfüj!
2012. aug. 9. 12:44
 43/48 anonim ***** válasza:
nagyon jó vagy így! hozzám jössz?=)
2012. aug. 9. 12:45
 44/48 anonim ***** válasza:
16-20 évesnek elmegy, de ha formában akarod magad tartani, akkor el kellene kezdened valamit sportolni.
2012. aug. 9. 14:32
 45/48 anonim válasza:

Én nem olvastam el,csak az 1.oldal hozzászólásait.

Miért kell leszólni azt,aki azt mondja fogyjon kicsit?

Én is így gondolom,nyilván van rajta felesleg és biztosan van akinek így szép,így tetszik,de szerintem nem bűn,ha valakinek a sportosabb vagy vékonyabb lányok tetszenek.

Én lány vagyok,nem irigységből írom.A melled szép formásnak látszódik,a bőröd is szép.Viszont valóban leadhatnál pár kilót,sokkal szebb lenne ha nem lenne hájas a derekad.Persze a legfontosabb,hogy magadnak megfelelj.

22

2012. aug. 9. 15:36
 46/48 anonim válasza:
Még hozzátenném,hogy aki azt írja,megfordulnak utána a férfiak,persze,mert szép lehet így is,de miért ne lenne még szebb,formásabb,miért ne hozná ki a maximumot magából?
2012. aug. 9. 15:38
 47/48 anonim válasza:

Figyu Csajszi!

Én is csaj vagyok..Genetikailag a derekad mindig ilyen marad..Írok pár módszert amivel formálhatod/javíthatsz rajta: hullahopp karika,felülés,de úgy h mikor felkelsz oldalra fordítod a csípőd,törzsfordítás..

Ja és annyi mondanék h máskor inkább ne is húzd rá félig a pólód a melledre..igaza van sok előttem szólónak ..nagyon szép a melled formája..csak épp minden túrósf@szú itt veri rá..úgyhogy máskor azt vagy rakd ki vagy tedd el mert így mégribisebb :D

2012. aug. 10. 21:38
 48/48 anonim ***** válasza:

igen, inkább raktad volna ki,akkor biztosan nem vernék rá

egy valamit javasolnék inkább, az önelfogadást, személyiségfejlődést, és elfelejteni másoknak megfelelni, igaz ez valszeg csak akkor fog bekövetkezni ha valami komoly trauma ér, de szerintem jobb anélkül is...de edzhetsz a testedre, mindenesetre szerintem így is nagyon szexi:)

18

2012. aug. 11. 01:14
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!