Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek kell edzenem erre...

Szerintetek kell edzenem erre a testre? Vagy vmit változtassak még? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

bocsi a minőségért de szerintem célnak megfelel:)

2012. júl. 13. 22:45
1 2 3 4 5
 31/48 anonim válasza:
Az összes 15 éves rádveri, remélem megfelel. :D
2012. aug. 1. 20:37
 32/48 anonim ***** válasza:
36%

Azt gondoltam, hogy a három különböző részt mutatsz meg magadból, pl. has, láb, fenék.

Így lehetne teljes értékű véleményt mondani, hogy min változtass. Most csak annyit látok, hogy a hasadon nem szükséges.

2012. aug. 1. 20:41
 33/48 anonim válasza:

Még nyugodtan sportolhatsz, van ott egy kis has.

Puncit meg rendesen borotváld, mert annál rosszabb nincs ha borostás a csajnak, ki nem állhatom.

További szép napot :)

2012. aug. 1. 20:46
 34/48 anonim válasza:
a borostás a tökéletes!!!
2012. aug. 1. 20:50
 35/48 anonim válasza:
Az edzéssel ne hagyj fel!! egy kis testmozgás soha sem árt akárkinek akármilyen tökéletes teste van... csak nem kell olyan intenzíven. Szerintem nagyon jó tested van így is 10/9,5 ezeken a képeken látottak alapján. A csípőből még egy picike mehet le ha nagyon tökéletesíteni akarod magad de nem szükségszerű... Meg hát olyan nincs hogy csak innen fogsz egy kicsit meg amonnan.. Diétázni kell!! Az étrenden múlik 75% ban és kb azonos arányban hasznos az edzés és a pihenés! De ez alatt a táplálkozás alatt ne azt értsd h nem eszel semmit csak almát... :D Akkor a melledből fogsz fogyni nagyrészt :) nem tudom mennyire vagy képbe ezekkel kapcsolatban.. Ha vágod ezeket akkor vedd úgy h nem írtam... Ha nem, akkor sztem kérdezz meg olyat aki ért hozzá!! :) amit a nők lapjában látsz diéták azok ratyik.. ne foglalkozz olyanokkal
2012. aug. 1. 20:55
 36/48 anonim válasza:
Ha tudnád hogy most hány vén kecske veri rád :P.
2012. aug. 1. 21:35
 37/48 anonim válasza:
Amúgy ez attól is függ,hogy hány éves vagy,mert nem mindegy,hogy 28 vagy 17 éves létedre akarsz megfelelni másoknak,vagy magadnak.
2012. aug. 1. 22:00
 38/48 anonim ***** válasza:

kegyetlen jó melleid vannak:D

igazi?

2012. aug. 1. 22:46
 39/48 anonim válasza:
60%
a tested nemigazán látszik csak az hogy zsiros a hasad, dagadt a csipöd és gondolom ehez egy nagy lapos segg párosul:Dszoval igen kell még sokat:D
2012. aug. 2. 00:29
 40/48 anonim válasza:
Nagyon szép!!!!!!
2012. aug. 9. 12:40
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!