FONTOS! Ha 53 km-t bicajozok 3 óra alatt + megállok néhányszor egy 5 perces pihenőre, akkor azzal összesen hány kalóriát égetek el?
Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 22:06
1/8 anonim válasza:
ezt te komolyan gondolod, hogy ezt bárki kitudja számolni?
2/8 anonim válasza:
de gyorsan fejben összedobtam neked egy közelítés 675,127325432543265432612
az utolsó két tizedesben nem vagyok biztos ez sok mindentől függ. remélem segítettem:)
3/8 A kérdező kommentje:
igazatok van, kiszámolni valószínűleg lehetetlen...jó akkor kérdezem úgy, hogy 17km/h-val ha biciklizek, mennyi kcalt égetek el, egy óra alatt?
2012. júl. 12. 22:28
4/8 A kérdező kommentje:
*vagyis igazad
2012. júl. 12. 22:29
5/8 anonim válasza:
Az igazi kérdés az lenne, hogy Te komolyan gondolod, hogy ezt bárki ki akarja/fogja Neked számolni?
(fogyirovatból jöttél? Ott kérdeznek ilyeneket.)
Edzzél rendesen, egyél rendesen és az eredmény nem marad el. (tényleg)
6/8 anonim válasza:
3 órát? Ilyen kutya melegben? Sajnállak.
7/8 anonim válasza:
azért nem mindegy, hogy le a himalájáról és csak fékezni kell vagy felfelé és milyen sebességben
8/8 anonim válasza:
Viszonylag sokat, de heti 4szer 1 óra is elég a fogyáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!