Milyen ruhában célszerű a konditermben lenni?
Rövidnadrág, trikó/póló (trikó praktikusabb mert nem ragad annyira rád) , nem utcai cipő. Cipőnek nem ajánlanám a "légpárnás" cipőket, mert a gél ami bennük van egyrészt nem a legstabilabb amikor nagy súllyal guggolsz pl és tönkre is mehet hamar. Bizonyos gyakorlatoknál/súlyoknál a kesztyű is jól tud jönni.
Törölköző alap ugye magadnak. Az, hogy a gépekre is azt teríted le amgad alá az teremtől függ, mert van ahol tiszta törölközőt is adnak.
Én rövidben szoktam. A pamutot nem szeretem, beleizzad az ember és nem szárad meg soha.
Teremcipőben meg kesztyűben vagyok. Mások papucsban, de az nekem nem jön be. Jó nagy törölközőt viszek, az nem árt. :)
Simán lábaznak is. Én mondjuk nem értem, de én alapból sem kedvelem a papucsot, tehát nálam fel sem merül.
Az sem, hogy kesztyű nélkül menjek le. Pedig azt is sokan csinálják. Ki mit szeret, gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!