A fehérjeporom nem megy tönkre ha megsütöm/megfőzöm? Pl. proteinpalacsintának. Ugyanúgy tudja a szervezetem felhasználni a hőhatás után is?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a fehérjék nagyon érzékenyek a hőre, kicsapódnak. A fehérjeporban meg speciálisan összeállított fehérje van. Oké, hogy a húst, meg tojást is sütjük, de az azért mégiscsak más. Megmaradnak a fehérjém jó tulajdonságai a hőkezelést követően is?2012. júl. 11. 23:56
1/2 anonim válasza:
a hús tönkremegy, ha megsütöd?
aszpartámos proteint ne sütögess sokáig, ennyi...
2/2 Smartguy86 válasza:
A fehérje kicsapódva is ugyanúgy fogyasztható. Pl. a tojásrántotta egyszerű kicsapott fehérje :D Semmi baja nem lesz. (a tojás pl sokkal jobban hasznosul "kicsapva", ezért hülyeség nyers tojásos turmixot inni - nameg a szalmonella veszély miatt...).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!