Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A fehérjeporom nem megy...

A fehérjeporom nem megy tönkre ha megsütöm/megfőzöm? Pl. proteinpalacsintának. Ugyanúgy tudja a szervezetem felhasználni a hőhatás után is?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a fehérjék nagyon érzékenyek a hőre, kicsapódnak. A fehérjeporban meg speciálisan összeállított fehérje van. Oké, hogy a húst, meg tojást is sütjük, de az azért mégiscsak más. Megmaradnak a fehérjém jó tulajdonságai a hőkezelést követően is?
2012. júl. 11. 23:56
 1/2 anonim ***** válasza:

a hús tönkremegy, ha megsütöd?


aszpartámos proteint ne sütögess sokáig, ennyi...

2012. júl. 12. 00:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 Smartguy86 ***** válasza:
A fehérje kicsapódva is ugyanúgy fogyasztható. Pl. a tojásrántotta egyszerű kicsapott fehérje :D Semmi baja nem lesz. (a tojás pl sokkal jobban hasznosul "kicsapva", ezért hülyeség nyers tojásos turmixot inni - nameg a szalmonella veszély miatt...).
2012. júl. 12. 07:27
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!