Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 60 szem dianabollal és 20...

60 szem dianabollal és 20 szem clostylbegyttel amiket 2009 január elején szedtem megbukok az augusztus végi doppingvizsgálatomon? CSAK és KIZÁRÓLAG hozzáértő válaszát várom.

Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
Szemely szerint azt remelem, hogy meg fogsz bukni ha azzal az idiota fogyatekos agyaddal nem birod felfogni, hogy mert is kell valojaban sportolni, akkor megerdemled...
2009. júl. 11. 21:10
 2/5 A kérdező kommentje:

Palacsinta (egyszerű alaptészta)

Hozzávalók (2-8 személyre):

25 dkg liszt

3 tojás

3 dl tej

1 evőkanál porcukor

olaj vagy zsír

szódavíz

Kedves 21:10-es válaszadó remélem ez a recept legalább annyira hasznodra válik mint a kérdésemre adott válaszod te tróger.

UI.:Te csak legyél büszke magadra hogy naturálban nyomod talán majd 30 éves korodra elindulhatsz 1-1 kerületi minősítő bajnokságon,talán...

2009. júl. 11. 21:59
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Az lehet, de legalabb 30 eves koromban nem leszek impotens fszfej mint te
2009. júl. 11. 23:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez nagyon kis mennyiség volt, nem igazán értem mi volt vele a célod.

Biztos nem oxymethalone volt az a 60 szem? :-)

Mert nem mindegy. :-)

Nem írtad, milyen sportágról van szó.

Ha testépítés, akkor 100 % hogy kiürül a cucc.

Mivel le kell szálkásítanod és ezek a szarok főleg a zsírsejtekben maradnak meg, ezért ki fog ürülni amint leadod a zsírt.

De ennyi idő után szerintem már más sportágban is átmész, főleg ha csak pisilés van.

2009. júl. 14. 19:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kiürül, de szerintem fejezd be az ilyen szarok szedését, úgysincs értelme. Persze, az élsport megköveteli, de úgysem fogsz semmit elérni, mert nem áll mögötted megfelelő orvosi háttér. Ha állna, akkor nem kérdeznél ilyen hülyeségeket. Hosszú távon meg káros a szervezetre. Tudom fáj néha az igazság, de néha meg kell osztani, még akkor is, ha a kérdező kegyetlen bosszúban részesít a lepontozással :D
2011. jan. 8. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!