Ez alapján is meglehet erősödni?
Szóval, ha betartom az edzéstervem, rendesen megcsinálom, nem eszek, iszok semmi zsíros, cukros, egészségtelen rágcsát, italt, napi 7-8 órát alszom, akkor is hatásos lesz az edzés,és egy idő után megizmosodok? Mert sokat olvastam ilyen, amolyan étrendekről, turmixokról, egyebekről, de ha étrendileg csak arra vigyázok amit fent is írtam, és persze normálisan eszek, naponta, az is jó nem? Turmixilag még nem tudom biztosan, hogy igyak-e, nem tudom mennyi függene ettől.
Előre mondom, hogy nem az a célom, hogy ilyen hatalmas, kidülleszkedő izmaim legyenek, inkább csak az a szép, látszódik, hogy ott van azért,e nem túlzottan nagy. Köszönöm.
akkor meg valószínű kevés lesz ha csak nem olyan jó a genetikád hogy úgy is tudsz fejlődni.
egyébként meg a saját dolgodat nehezíted meg ezzel a hozzá állással.
valószínű ez később változna úgy is és belátnád hogy bizony a sok szenvedés kifizetődőbb lenne ha lenne étrended.
dirtboy: Kösz a választ!
Az előző hsz-em még a másiknak szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!