Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez alapján is meglehet erősödni?

Ez alapján is meglehet erősödni?

Figyelt kérdés

Szóval, ha betartom az edzéstervem, rendesen megcsinálom, nem eszek, iszok semmi zsíros, cukros, egészségtelen rágcsát, italt, napi 7-8 órát alszom, akkor is hatásos lesz az edzés,és egy idő után megizmosodok? Mert sokat olvastam ilyen, amolyan étrendekről, turmixokról, egyebekről, de ha étrendileg csak arra vigyázok amit fent is írtam, és persze normálisan eszek, naponta, az is jó nem? Turmixilag még nem tudom biztosan, hogy igyak-e, nem tudom mennyi függene ettől.

Előre mondom, hogy nem az a célom, hogy ilyen hatalmas, kidülleszkedő izmaim legyenek, inkább csak az a szép, látszódik, hogy ott van azért,e nem túlzottan nagy. Köszönöm.

2012. júl. 8. 16:33
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és nemcsak kar, hanem láb, váll és mellre is értem a fentieket.
2012. júl. 8. 16:35
 2/7 dirtboy ***** válasza:
látszódni a kis izmocskája még látszódhat annak is aki nem is edz csak szimplán szálkás alkatú vagy sokat mozog,innentől kezdve a válaszom hogy biztos eléred azt a cél amit szeretnél mivel elég alacsonyra raktad a lécet.
2012. júl. 8. 16:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem ilyen aprócskára értettem, csupán próbáltam valahogy megfogalmazni, hogy nem óriás a célom.
2012. júl. 8. 16:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod hogy "kidelleszkedjen" akkor mi a kínom kell??? vagy izmos leszel vagy nem. ha meg sportos akarsz lenni (pert ezzel azt mondtad, "..csak szépen látszódik" elég ha naponta futsz egy kicsit és lenyomsz 100 fekvőt b+ tudatlanság fájna már nem itt lennél
2012. júl. 8. 16:45
 5/7 dirtboy ***** válasza:

akkor meg valószínű kevés lesz ha csak nem olyan jó a genetikád hogy úgy is tudsz fejlődni.

egyébként meg a saját dolgodat nehezíted meg ezzel a hozzá állással.

valószínű ez később változna úgy is és belátnád hogy bizony a sok szenvedés kifizetődőbb lenne ha lenne étrended.

2012. júl. 8. 16:46
 6/7 A kérdező kommentje:

Látom nem érted, csupán annyit írtam nem ilyen nagy kidülleszkedő mint pl ez: [link]

Hanem pl ilyesfélét: [link] - kockahas az nem olyan fontos

2012. júl. 8. 16:53
 7/7 A kérdező kommentje:

dirtboy: Kösz a választ!

Az előző hsz-em még a másiknak szólt.

2012. júl. 8. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!